Crypto.com Ο Απόλυτος Οδηγός [2023] Ανταλλακτήριο /Mobile App /Visa Κάρτα

2
4764

Crypto.com Ο Απόλυτος Οδηγός [2023] Ανταλλακτήριο/Mobile App/Visa Κάρτα

Bonus Εγγραφής έως $75

 Crypto.com Mobile App (25$) 

Κάντε την εγγραφή σας και κερδίστε 25$, απαιτείται η έκδοση μιας Μεταλλικής Crypto.com κάρτας.

Referral Code : a62dm5p5jj

Crypto.com Exchange (10$-50$)

Κάντε την εγγραφή σας και κερδίστε απο 10$-50$ απαιτείται CRO Staking στο Exchange.
1.000 CRO = 10$ Bonus
5.000 CRO = 50$ Bonus

Referral Code : a62dm5p5jj

Τι είναι το Crypto.com

Το crypto.com είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, το οποίο προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών που στοχεύουν στην υιοθέτηση της κρυπτο-οικονομίας στο ευρύτερο κοινό. Όλα ξεκίνησαν με το brand name “Monaco” μια Startup που άρχισε το 2017 και σαν στόχο είχε να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στο παραδοσιακό οικονομικό σύστημα και στην κρυπτο-οικονομία, το Monaco κυκλοφόρησε το δικό του διακριτικό  MCO, το οποίο χρηματοδοτήθηκε μέσω ICO που πραγματοποιήθηκε από τις 18 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου και κατάφερε να συγκεντρώσει κρυπτονομίσματα αξίας 26,7 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην συνέχεια κατάφερε να αγοράσει το domain crypto.com από τον Matt Blaze έναντι του ποσού τον 12 εκατομμυρίων δολαρίων, και έτσι το rebranding σε crypto.com έγινε το όνομα και το logo πάνω στο οποίο αποφάσισαν να χτίσουν την επιτυχία της πλατφόρμας.

Λίγους μήνες αργότερα η εταιρεία ανακοίνωσε το λανσάρισμα της δικής της blockchain αλυσίδας με ένα νέο εγγενές διακριτικό CRO καθώς και τη δημιουργία του δικού της ανταλλακτηρίου το οποίο σαν σκοπό είχε να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς μεταξύ των crypto traders.
Η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια σειρα από υπηρεσίες όπως το Crypto Pay, Crypto Earn, Crypto Credit, καθώς και τις κάρτες Crypto.com Visa οι οποίες ξεκίνησαν να αποστέλλονται στους χρήστες.

Στη συνέχεια ήρθε  η αντικατάσταση του MCO τοκεν με το CRO που ειχε ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των utility token της πλατφόρμας από 2 σε 1. Ο Kris Marszalek, Διευθύνων Σύμβουλος της Crypto.com διευκρίνισε το σκεπτικό αυτής της απόφασης  πάρθηκε ώστε το Crypto.com να συμφωνεί νομοθετικά με τις ρυθμιστικές αρχές.

Αργότερα στο όνομα της αποκέντρωσης οπού αυτή είναι και η ουσία της blockchain τεχνολογίας αφού κυκλοφόρησαν κάποιες αποκεντρωμένες υπηρεσίες όπως DeFi Wallet και DeFi Swap , έγινε το rebrand του crypto.com blockchain σε Cronos, ο λόγος που έγινε αυτό ηταν ώστε να τονίσουν την αποκεντρωμένη φύση και την τεράστια ανάπτυξη του οικοσυστήματος Cronos.

Πλεονεκτήματα Υπηρεσιών Crypto.com

 • Αγορά και πώληση 250+ κρυπτονομισμάτων.
 • Το εμπιστεύονται περισσότεροι από 70 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως.
 • Ηγέτης στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και τις πιστοποιήσεις ασφαλείας.
 • Η πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη του κλάδου με επαληθευμένη απόδειξη αποθεματικών.
 • Εύκολη και γρήγορη μεταφορά asset στην εφαρμογή και στο ανταλλακτήριο.
 • Γρήγορη επαλήθευση (<5 λεπτά).
 • Χαμηλά τέλη για αγορά, πώληση και συναλλαγή κρυπτονομισμάτων.
 • 24/7 υποστήριξη πελατών.
Crypto.com εφαρμογή
crypto.com Ανταλλακτήριο
Crypto.com Defi Wallet

Crypto.com Εφαρμογή

Crypto wallet

Το πορτοφόλι του crypto.com μπορούμε να το βρούμε κατεβάζοντας την εφαρμογή στο Playstore και στο App store. Αφού ανοίξουμε την εφαρμογή, συμπληρώνουμε μια διεύθυνση email, ολοκληρώνουμε την εγγραφή επιβεβαιώνοντας τον αριθμό του τηλεφώνου και τέλος περνάμε τη διαδικασία KYC. Υποστηρίζει την ζωντανή παρακολούθηση πληθώρας νομισμάτων και επιτρέπει την άμεση αποστολή κρυπτονομισμάτων από το πορτοφόλι μας σε άλλα πορτοφόλια. Το πιο σημαντικό στοιχειό όμως είναι η δυνατότητα αγοράς κρυπτονομισμάτων μέσο κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς, ή google pay τελείως δωρεάν. Μπορούμε να ανταλλάξουμε πάνω από 250 κρυπτονομίσματα και πάνω από 20 παραδοσιακά fiat νομίσματα μέσο της πλατφόρμας άμεσα με ελάχιστες χρεώσεις.

Crypto Earn

Το Crypto Earn είναι μια απίστευτη υπηρεσία του Crypto.com, η οποία σου επιτρέπει να κερδίζεις αποδόσεις πάνω στα κρυπτονομίσματα σου, έχει πάνω από 37 νομίσματά με διαφορετικά ποσοστά για το καθένα, για παράδειγμα δίνει 3-5% για το Bitcoin, 4-6% για το Ethereum, 4,5–6,5% για USDC, η ετήσια απόδοση αλλάζει ανάλογα με το αν έχετε κλειδώσει CRO tokens ή όχι. Τα κέρδη πληρώνονται κάθε 7 ήμερες και πάντα στην ώρα τους, επίσης τα κέρδη της απόδοσης καταβάλλονται στο ίδιο νόμισμα με αυτό της κατάθεσης.
Οι αποδώσεις αυτές δημιουργούνται καθώς τα νομίσματα τα οποία κλειδώνονται χρησιμοποιούνται από την πλατφόρμα σε ένα ομότιμο σύστημα δανεισμού το οποίο επιτρέπει όχι μόνο την αποπληρωμή τον επιτοκίων αλλά και ένα κέρδος της πλατφόρμας, ανάλογα το κρυπτονόμισμα που θέλουμε να κλειδώσουμε υπάρχουν και διαφορετικά ελάχιστα όρια αλλά και διαφορετικές αποδόσεις.

Ας δούμε πως δουλεύει περίπου το το Crypto Earn, υπάρχουν 3 επιλογές

Ευέλικτη κατάθεση (Flexible Staking)
Στην συγκεκριμένη επιλογή μπορούμε να αφήσουμε τα κυπρονομίσματα μας με μικρή απόδοση αλλά με την επιλογή να μπορούμε να τα αφαιρέσουμε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία χρέωση η καθυστέρηση.
Κλείδωμα ενός μήνα
το δεύτερο πλάνο που επιβραβεύει με μεγαλύτερη απόδοση αλλά υποχρεωτικό κλείδωμα τον κυπρονομισμάτων μας για 1 μήνα.
Κλείδωμα τριών μηνών
Το τρίτο πλάνο είναι αυτό με την μεγαλύτερη επιστροφή όπου έχει την μεγαλύτερη απόδοση με διαφορά αλλά υποχρεωτικό κλείδωμα των νομισμάτων για 3 μήνες.

Σε αυτές τις επιλογές ένα επιπλέον ποσοστό % προστίθεται σε αυτούς που έχουν CRO κλειδωμένα στην πλατφόρμα και έχουν ενεργοποιημένα τα bonus τον καρτών του ανταλλακτηρίου. Σε αυτό το σύνδεσμο μπορείτε να υπολογίσετε ακριβός τις αποδόσεις με τις παραμέτρους που σας ενδιαφέρουν.

Crypto Credit

Με το Crypto Credit, μπορείτε να λάβετε άμεσα δάνεια χρησιμοποιώντας τα κρυπτονομίσματα σας ως εγγύηση, ο λόγος δανείου προς αξία (LTV) είναι 50%, πράγμα που σημαίνει ότι θα λάβετε πίστωση 500 ευρώ εάν καταθέσετε 1000 ευρώ σε αξία κρυπτονομισμάτων, για την υπηρεσία αυτή θα χρεωθείτε 12% τόκο σε CRO, με αυτό να μειώνεται στο 8% εάν έχετε πάνω από 3500 ευρώ σε αξία CRO στο λογαριασμό σας.
Τα διαθέσιμα νομίσματα που μπορείτε να αφήσετε ως εγγύηση είναι CRO, BTC, ETH, LTC, XLM, EOS, ADA, ALGO, ATOM, VET, LINK, WBTC, DOT, XTZ, FIL, MATIC, AVAX, SOL, ENJ, SAND, HNT, ONE, NEAR.

Crypto Pay

Το Crypto.com Pay επιτρέπει στους εμπόρους να δέχονται πληρωμές με crypto, οι χρήστες του Crypto.com μπορούν να πληρώσουν τους εμπόρους Crypto.com χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, οι χρήστες απλά σαρώνουν τον κωδικό QR πληρώνουν χρησιμοποιώντας crypto και οι έμποροι λαμβάνουν πληρωμή σε crypto ή μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές επιλογές fiat. Φυσικά, η πληρωμή σε crypto χρησιμοποιώντας το Crypto.com Pay απαιτεί από τον έμπορο να έχει ρυθμίσει το Crypto.com Pay για τις υπηρεσίες του και οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν μόνο με την εφαρμογή Crypto.com.

To Crypto Pay”επιπλέον σας επιτρέπει να αγοράσετε δωροκάρτες με επιλεγμένα κρυπτονομίσματα για πολλές δημοφιλείς μάρκες σε περισσότερες από 30 χώρες.
Apple iTunes, Best Buy, eBay, Starbucks, Airbnb, Adidas και άλλες πολλές. Θα λάβετε έως και 10% επιστροφή χρημάτων (πληρώνεται σε CRO) όταν αγοράζετε αυτές τις δωροκάρτες με CRO. Αυτό είναι ένα φοβερό μικρό όφελος που προσθέτει αργά.

Supercharger

Οι χρήστες της εφαρμογής Crypto.com και του Crypto.com ανταλλακτηριου μπορούν με ένα κλικ να καταθέσουν CRO στο Supercharger pool και να κερδίσουν δημοφιλή κρυπτονομίσματα ως ανταμοιβές. Όταν ο Supercharger βρίσκεται στην «Περίοδο φόρτισης», οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν και να αποσύρουν CRO από την πισίνα ρευστότητας όσο συχνά θέλουν με τη περίοδος φόρτισης κυμαίνεται μεταξύ 30-45 ημερών, όταν η «Περίοδο φόρτισης» τελειώσει ξεκινάει η «Περίοδο Ανταμοιβής» που κρατάει άλλο τόσο με τις ανταμοιβές να κατανέμονται σε καθημερινή βάση ανάλογα με τη ρευστότητα που παρέχει ο χρήστης.

Crypto.com NFT

Οι χρήστες με την εγγραφή τους στο Crypto.com NFT μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές συλλογές NFT από καλλιτέχνες, μουσικούς, αθλητές και διασήμους. Η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν NFT χρησιμοποιώντας απλά την πιστωτική/χρεωστική τους κάρτα αλλά και το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων τους, επίσης μπορούν να πουλούν συλλεκτικά αντικείμενα στο Marketplace, όπου η υποβολή προσφορών ξεκινά από μόλις 0 USD. Επίσης αν κάποιος γίνει δεκτός σαν δημιουργός μπορεί να ανεβάσει και τη δική του συλλογή προς αγοροπωλησία στην πλατφόρμα.

Crypto.com VISA Card

Ο λόγος που οι περισσότεροι κάνουν λήψη της εφαρμογής είναι σίγουρα για να πάρουν στα χέρια τους μια από τις πολυπόθητες κάρτες Visa. Αυτές οι κάρτες προσφέρουν μια σειρά από μοναδικά οφέλη για τους χρήστες με το πιο σημαντικό από όλα ότι μπορούν να πραγματοποιούν τις καθημερινές αγορές τους μέσο του λογαριασμού κρυπτονομισμάτων τους!. Οι κάρτες έχουν την δυνατότητα να συνδέονται με το πορτοφόλι του χρήστη και να επιτρέπουν την πραγματοποίηση πληρωμών στην καθημερινότητα του οπουδήποτε γίνονται δεκτές οι πληρωμές μέσο VISA, αυτό γίνετε μετατρέποντας αυτόματα τα κρυπτονομίσματα του χρήστη στο αντίστοιχο παραδοσιακό νόμισμα που θέλει να γίνει η πληρωμή άμεσα και με μηδενικές χρεώσεις.

Οι κάρτες μεταξύ τους έχουν 5 διαφορετικά επίπεδα με τα προνόμια τους να αυξάνονται στο κάθε επίπεδο. Ξεκινάμε από το πρώτο επίπεδο με την δωρεάν Midnight Blue card και για να ανέβουμε θα χρειαστεί να κλειδώσουμε ένα συγκεκριμένο αριθμό από CRO tokens για την έκδοση της κάθε κάρτας αντίστοιχα.

Ενώ διαφέρουν μεταξύ τους έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά :

 • Διαθέσιμες οπουδήποτε γίνετε δέκτη η VISA.
 • Επιτρέπουν αναλήψεις από ΑΤΜ μηνιαία.
 • Μηδενικά τέλη χρήσεις οποιασδήποτε υπηρεσίας.
 • Τέλειες ισοτιμίες στην χρήση της για μετατροπές νομισμάτων.
 • Από 1% έως και 8% επιστροφή σε κάθε αγορά.
 • Δωρεάν αποστολή μιας πανέμορφης μεταλλικής κάρτας.

Midnight Blue (δωρεάν)

Είναι διαθέσιμη άμεσα και επιτρέπει 0% επιστροφή σε CRO token, μηνιαία ανάληψη στα 200$ και μετατροπές νομισμάτων για αγορές μέχρι και 2000$.

Ruby Steel (CRO αξιας 350€)

Για την συγκεκριμένη κάρτα χρειάζεται να κλειδώσουμε CRO αξιας 350€ με τα προνόμια της να είναι 1% επιστροφή σε CRO token, μηνιαία ανάληψη στα 400$ και μετατροπές νομισμάτων για αγορές μέχρι και 4000$. Σαν επιπλέον bonus έχουμε δωρεάν συνδρομή στο Spotify.

Jade Green ή Royal Indigo (CRO αξιας 3.500€)

Με CRO αξιας 3500€ ακολουθούν η Πράσινη και η μοβ μεταλλική κάρτα με 2% επιστροφή, 800$ ανάληψη και 10.000 όριο μετατροπών. Εδώ έκτος του Spotify έχουμε και το τέλειο bonus του δωρεάν Netflix!, καθώς και πρόσβαση LoungeKey™ Airport Lounge.

Icy White ή Rose Gold (CRO αξιας 35.000€)

Στο επόμενο επίπεδο με κλείδωμα CRO αξιας 35000€ έχουμε την λευκή ή χρυσή κάρτα με 3% επιστροφή, 1000$ ανάληψη και 20.000 όριο μετατροπών. Δωρεάν Spotify, Netflix, amazon prime, 10% επιστροφή στα αεροπορικά εισιτήρια μέσο Expedia, καθώς και LoungeKey™ Airport Lounge πρόσβαση για εσάς και έναν καλεσμένο σας.

Obsidian Black (CRO αξιας 350.000€)

Για τα πραγματικά γεμάτα πορτοφόλια υπάρχει η μαύρη μεταλλική visa, η οποία για να μπορέσει κάποιος να την αποκτήσει απαιτεί CRO αξιας 350.000€. Με όλα τα προνόμια των προηγούμενων καρτών, επιπλέον επιστροφή 10% για υπηρεσίες Airbnb και 5% επιστροφή αγορών, χωρίς όριο μετατροπών.

Για την απόκτηση οποιασδήποτε κάρτας το κλείδωμα των CRO tokens θα πρέπει να είναι για 6 μήνες, μετα το περας τον 6 μηνων μπορείτε να αποσύρετε το CRO που καταθεσατε,για να μην χάσετε την πρόσβαση σε ορισμένα από τα προνόμια της κάρτας σας το κλείδωμα θα πρέπει να συνεχίζετε. Το crypto.com δεν χρεώνει τέλη και δεν έχει μηνιαία πάγια, επιπλέον επιτρέπει την ανάληψη των χρημάτων οποιαδήποτε στιγμή άμεσα χωρίς καθυστέρηση. Οι συνδρομές και τα Bonus των καρτών σε Spotify, Netflix, Airbnb, Expedia και LoungeKey™ Airport Lounge δεν είναι δωρεάν λόγο συνεργασίας του crypto.com με τις αντίστοιχες πλατφόρμες, απλά είναι επιλεγμένα προνόμια που προσφέρει η κάρτα, η συνδρομή πληρώνετε κανονικά από την κάρτα και αμέσως μετά γίνετε επιστροφή στο 100% της αξίας.

Private Program

Η υπηρεσία Private Program ξεκίνησε από την 1η Μαρτίου 2020 και περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως συναλλαγές με OTC για CRO, πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε αναδημοσιευμένες ερευνητικές αναφορές του Crypto.com, βοήθεια με τη διαχείριση ακινήτων που σχετίζεται με τα περιουσιακά στοιχεία Crypto.com για κληρονομία, Πρόσβαση σε εκδηλώσεις του κλάδου με πρόσβαση προτεραιότητας για κατόχους καρτών Obsidian, και προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών.

Αν θέλεις και εσύ να κατεβάσεις την εφαρμογή του Crypto.com και να αποκτήσεις μια crypto visa κάρτα, χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ 25 $ σε CRO. Αυτό το μπόνους είναι αρχικά κλειδωμένο. Για να το ξεκλειδώσεις, θα χρειαστεί να κλειδώσεις CRO αξιας 350€ στην ενότητα “Κάρτα” της εφαρμογής Crypto.com. Ο Referral κωδικός είναι: a62dm5p5jj

Crypto.com Exchange

Το Crypto.com Exchange είναι ένα ανταλλακτήριο που απευθύνεται σε πιο έμπειρους χρήστες κυρίως για trading , έχει μια προσεγμένη σχεδίαση, αλλά είναι βασισμένη για μια πιο εύκολη πλοήγηση στους πιο εμπείρους χρήστες και μπορεί να δυσκολέψει λίγο τους πιο αρχάριους, έχει ότι χρειάζεται ένας έμπειρος χρήστης όπως (stop-limit/loss orders, μόχλευση έως και 3χ, Derivatives και Margin trading εως και 50χ.

Το ανταλλακτήριο μπορεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό της εφαρμογής Crypto.com, γεγονός που καθιστά εύκολη τη μεταφορά νομισμάτων σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει κατάθεση ή ανάληψη.

Οι χρήστες του Crypto.com Exchange μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση στο Crypto.com Lending, να αγοράσουν νέα νομίσματα με έκπτωση με το The Syndicates, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς Trading Arena και να κερδίσουν υψηλή απόδοση καταθέτοντας CRO στις δεξαμενές ρευστότητας του Supercharger.

DEFI

Στην αποκεντρωμένη πλευρά του ανταλλακτηρίου έχουμε ένα σύνολο υπηρεσιών όπου δίνει στους χρήστες τον απολυτό έλεγχο τον assets τους και της ανωνυμίας τους χωρίς να στερούνται τα οφέλη ενός κεντρικού ανταλλακτηρίου.
To Crypto.com DeFi wallet μαζι με το Defi Swap μπορούμε να το σκεφτούμε ακριβώς όπως το Metamask με το Uniswap, παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη λίστα υπηρεσιών όπως:

 • Αποθήκευση κρυπτονομισμάτων και NFT.
 • Δυνατότητα αποστολής και λήψης με αλλά πορτοφόλια.
 • Συναλλαγές με αποκεντρωμένες εφαρμογές.
 • εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών νομισμάτων μέσω Defi Swap.
 • Ανταμοιβές staking και Earn σε πάνω από 25 κρυπτονομίσματα.
 • Δυνατότητα σύνδεσης του πορτοφολιού με το ανταλλακτήριο για αγορά κρυπτονομισμάτων μέσο fiat, αλλά με αυτόν τον τρόπο αφαιρείται η ανωνυμία.

Όπως όλα τα πορτοφόλια Defi τύπου metamask και Truswallet έτσι και το crypto.com defi wallet λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο δίνοντας στο χρήστη τον απόλυτο έλεγχο αλλά και την υποχρέωση να μη χάσει τα ιδιωτικά του κλειδιά.

Ασφάλεια

Το Crypto.com εφαρμόζει μια κουλτούρα «άμυνας σε βάθος», που σημαίνει ότι οι διαδικασίες ασφαλείας είναι ενσωματωμένες σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής, τόσο στην ασφάλεια τον περιουσιακών στοιχείων του χρήστη όσο και της προστασίας των προσωπικών του δεδομένων.

Από την πλευρά των υπηρεσιών, το Crypto.com διατηρεί το 100% των χρημάτων των χρηστών του σε cold storage  αποθήκευση εκτός σύνδεσης. Η λύση ασφαλείας είναι σε συνεργασία με το Ledger και χρησιμοποιεί τη λύση θεσμικής φύλαξης Ledger Vault, η οποία αξιοποιεί τεχνολογίες όπως μονάδες ασφαλείας (HSM) και κλειδιά πολλαπλών υπογραφών.

Επίσης το crypto.com ανήκει και αυτό σε ένα από τα διαφανεί ανταλλακτήρια που παρουσίασαν Το Proof of Reserves (PoR) τους το οποίο είναι ένας τρόπος για να διασφαλιστεί ότι μια πλατφόρμα διαθέτει αρκετά περιουσιακά στοιχεία για να καλύψει όλα τα υπόλοιπα των πελατών της. Το PoR διεξάγεται και πιστοποιείται από ανεξάρτητο ελεγκτή για τη διασφάλιση της ακεραιότητας και της ανωνυμίας ολόκληρης της διαδικασίας, στη περίπτωση του crypto.com o έλεγχος έγινε από το MAZARS GROUP. Αυτός ο ελεγκτής είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να πιστοποιήσει όλα τα διαθέσιμα υπόλοιπα που διατηρούνται από τους πελάτες του ανταλλακτηρίου και να τα συγκεντρώνει σε αυτό που ονομάζεται Merkle Tree. (μια ανώνυμη απόδειξη των λογαριασμών των πελατών, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να επαληθεύσει κρυπτογραφικά ότι το ανταλλακτήριο διατηρεί τα χρήματά τους και ότι τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους περιλαμβάνονται σε αυτό).

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καλησπέρα σας,

  Τα άρθρα σας είναι πολύ κατατοπιστικά και κατανοητά.

  Σχετικά με το ανταλλακτηριο της Crypto θα ήθελα εάν γίνεται την ενημέρωση σας για το πώς πουλάω ένα κρυπτονομισμα και αγοράζω ένα άλλο μέσα από αυτό το ανταλλακτηριο.

  Ευχαριστώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ