Illuvium Ανάλυση

0
408

Illuvium Ανάλυση

Το Illuvium είναι ένα επερχόμενο παιχνίδι αυτόματης μάχης όπου οι παίκτες μπορούν να περιπλανηθούν σε έναν ανοιχτό κόσμο 3D RPG για να κυνηγήσουν και να αιχμαλωτίσουν μυστηριώδη πλάσματα που ονομάζονται «Illuvials». Μερικά Illuvials είναι εύκολο να βρεθούν ενώ μερικά είναι απίστευτα σπάνια, αφού τα πιάσετε μπορείτε είτε να τα χρησιμοποιήσετε για το παιχνίδι σας είτε για να τα πουλήσετε στην αγορά ως NFT.

Το παιχνίδι Illuvium είναι χτισμένο με την Unreal Engine 4.26 και είναι ενσωματωμένο με το Immutable-X, το οποίο είναι μια layer 2 λύση κλιμάκωσης πάνω στο Ethereum, η οποία παρέχει συναλλαγές με μηδενικά τέλη για να βελτιώσει την εμπειρία των παικτών. Επιπλέον, το παιχνίδι αναπτύσσεται από το 2020 και κατασκευάζεται από μια παγκόσμια ομάδα περισσότερων από 75 ατόμων με εμπειρία σε διάφορους τομείς. Μερικά από τα πιο εξέχοντα ονόματα της ομάδας περιλαμβάνουν τους συνιδρυτές Kieran και Aaron Warwick.

Τον Μάρτιο του 2021, το Illuvium έκλεισε τη δημόσια πώληση του Balancer με όγκο ρεκόρ σε συναλλαγές άνω των 90 εκατομμυρίων δολαρίων. Σε διάστημα τριών ημερών, πωλήθηκαν ένα εκατομμύριο διακριτικά με αρχική τιμή τα 50$, με τα κεφάλαια να χρησιμοποιούνται για την ταχεία επέκταση της ομάδας και την ταχύτερη κυκλοφορία του παιχνιδιού στην αγορά. Με την open beta να αναμένεται να κυκλοφορήσει, το Illuvium έχει προοπτικές να γίνει ο πρώτος τίτλος παιχνιδιών AAA στον χώρο των κρυπτογράφησης.

Τον Ιούνιο του 2022, το Illuvium έκλεισε μια εικονική πώληση γης αξίας άνω των 72 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ψηφιακή γη πωλήθηκε μέσω δημοπρασίας από τις 2 Ιουνίου έως τις 5 Ιουνίου. Η πώληση διένειμε 19.969 κομμάτια ψηφιακής γης, με περίπου 282 να πωλούνται κάθε ώρα. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 100.000 κομμάτια ψηφιακής γης συνολικά. Εδώ έρχεται και το Illuvium Zero που είναι ένα μίνι-παιχνίδι που μπορεί να παιχτεί σε κινητά, ένα κομμάτι ψηφιακής γης στο Illuvium Zero θα παράγει πόρους που μπορούν να αλληλοεπιδράσουν με το κύριο παιχνίδι.

Χρησιμότητα ILV και sILV

Το Illuvium έχει δύο διακριτικά, το ILV και το sILV.

Οι κάτοχοι ILV μπορούν να κερδίσουν απόδοση κάνοντας staking τα διακριτικά τους μέσω του προγράμματος εξόρυξης ρευστότητας, αλλά και να έχουν ρόλους διακυβέρνησης καθώς μπορούν να συμμετέχουν με την ψήφο τους για αποφάσεις πάνω στο πρωτόκολλο. Επιπλέον Το Ethereum που ξοδεύουν οι παίκτες στο παιχνίδι Illuvium χρησιμοποιείται για αγορές ILV και στη συνέχεια διανέμεται στους stakers. Αυτός ο μηχανισμός θα είναι διαθέσιμος με την κυκλοφορία του παιχνιδιού..

Όταν κάποιος κάνει Staking το ILV τα κέρδη του θα είναι κλειδωμένα για μια περίοδο 12 μηνών, έχει όμως την επιλογή να τα πάρει άμεσα ως sILV και να τα χρησιμοποιήσει για αγορές μόνο εντός παιχνιδιού.

Το διακριτικό sILV είναι ένα συνθετικό διακριτικό συνδεδεμένο με την τιμή του ILV και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές μέσα στο παιχνίδι.

💡Πέρα από τον κύριο σκοπό του ως διακριτικό διακυβέρνησης, το ILV δεν έχει χρησιμότητα εντός παιχνιδιού, επομένως δεν χρειάζεται να κατέχει κανείς το διακριτικό ILV για να ξεκινήσει να παίζει το παιχνίδι, καθώς το κύριο νόμισμα για αγορές εντός παιχνιδιού θα είναι το $ETH.

Tokenomics

https://staking.illuvium.io/

Ο μέγιστος αριθμός ILV που μπορεί να υπάρξει είναι συνολικά 10 εκατομμύρια, 6 εκατομμύρια ILV διανεμήθηκαν αρχικά και άλλα 4 εκατομμύρια πρόκειται να διανεμηθούν αργότερα, από τα 4 αυτά εκατομμύρια τα 3 (30% της συνολικής προσφοράς) θα διανεμηθούν μέσω ανταμοιβών Staking και 1 (10% της συνολικής προσφοράς) σε ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού.

Από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2021, 1 εκατομμύριο ILV (10% της συνολικής προσφοράς) διανεμήθηκαν στο κοινό μέσω του Balancer Liquidity Bootstrapping Pool.

Πριν από τη δημόσια πώληση, 5 εκατομμύρια νομίσματα διανεμήθηκαν ιδιωτικά σε επενδυτές pre-seed και seed, στην ομάδα και στο Treasury.

Pre-seed investors: 0,5 εκατομμύρια ILV (5,00% )

Seed investors: 1,5 εκατομμύρια ILV (15,00% )

Team: 1,5 εκατομμύρια ILV (15,00% )

Treasury: 1,5 εκατομμύρια ILV 15,00% )

Η πώληση στο Balancer στις 30 Μαρτίου 2021 ήταν η αρχή του κλειδώματος για αυτά τα διακριτικά. Το ξεκλείδωμα θα γίνει σταδιακά μέσα σε ένα διάστημα 12μηνων και θα ξεκινήσει ένα χρόνο μετά τη δημόσια πώληση στις 30 Μαρτίου του 2022.

Illuvium

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ